18년 호주워홀 42일차(Working holiday in australia D+42)

화이트 마는법을 배웠다
미니용 김에 밥은 똑같이 깔고
위쪽 3분의 1 지점에 마요네즈, 치킨, 아보
힘주어 말것
I learned make a white.
Using mini paper, same amount rice,
one-third point put some mayo, chicken, avocado
squeeze


그리고 칠리마요 만들기, 마요네즈 2통에 스리라차 3분의1 고추기름 8개
And made a chill mayo, In the big cup, add 2 mayo, one-third siriracha source, 8 bottle pepper oil


사장님이 돼지갈비 사다주셨다 ㅋㅋㅋ
한국적인 맛이 제대로 ㅋㅋ 맛있었어
Boss bought seasoning fork for us lol
Tasty feel was so Korean lol good



점심으로 덴뿌라우동
tenpura u-dong for my lunch

일한날, 시간 체크
I did check that my worked day and time

새로산 와인~
역시 그냥 레드와인이 자기전엔 딱인듯
Bought the new wine~
exactly, red wine is suit on me lol 
물론 야식이랑! ㅋㅋㅋㅋ
Of course with late-night meal lol 

Comments